Inrichting kantoorpand in Zeeland
Intra interieurbouw kapelle

Inrichting kantoorpand in Zeeland

GREEN dot DESIGN kreeg de opdracht van een Zeeuws familiebedrijf om een ontwerp te maken voor de directievleugel van dit bedrijf.

Stijlvol, modern en huiselijk waren de eisen van de opdrachtgevers, waarbij is gelet op routing, samenwerking en ontvangst van afdelingen onderling. 

De bouwkundige afmetingen van de kantoren bleven gelijk, verder ging de uitstraling volledig op de schop. In een paar maanden tijd werden alle installaties aangepast en er werd er vloerverwarming aangelegd. De standaard systeemplafonds werden vervangen voor stucwerk plafond en inbouw lichtlijnen en spots, de houten delen in het plafond houden de installaties bereikbaar en geven een warme uitstraling. 

De vloer is gelegd in 2 kleuren waarbij functies worden onderscheiden. PVC onder de werkplekken en vloerbedekking in de verkeersruimtes om het contactgeluid van voetstappen in de lange gang te verminderen. De deuren kunnen worden gesloten, maar staan grotendeels open om alle kantoren intern met elkaar te verbinden.

Er is domotica aangebracht in het pand. Alle kantoren hebben hun eigen sfeerbeleving en zijn per gebruiker individueel in te stellen, het meubilair is op maat gemaakt. De kastdeuren en lades zijn electrisch afgesloten en kunnen door vingerafdruk worden geopend door de unieke gebruiker van het kantoor.

De plafondhoge binnendeuren zijn extra hoog uitgevoerd, de lampen zijn een twist naar het product dat het zeeuwse bedrijf produceert en speciaal voor deze klant van houtfineer gemaakt. Leren panelen op de wanden alsmede visuals en accentkleuren als staalblauw en warmgrijs geven het kantoor een stijlvolle uitstraling.


GREEN dot DESIGN heeft het project begeleid van ontwerp tot realisatie.

Project: Kantoor, directievleugel
Opdrachtgever: Zeeuws bedrijf
Maatwerk: Intra interieurbouw kapelle
Fotografie: Josegrafie