Inrichting kantoorpand Port Of Moerdijk (Havenbedrijf)
Inrichting kantoorpand Port Of Moerdijk (Havenbedrijf)

Inrichting kantoorpand Port Of Moerdijk (Havenbedrijf)

GREEN dot DESIGN kreeg de opdracht van Port of Moerdijk in Moerdijk om een ontwerp te maken voor de herinrichting van het pand. Tijdens het renoveren van de ruimtes van de Port of Moerdijk wilde de opdrachtgever het werk zo veel mogelijk door laten gaan. Door in fases te werken, konden we de overlast van de verbouwing beperken. 

Het thema ‘haven’ gaat hand in hand met een moderne uitstraling en de nieuwe huisstijl van het bedrijf. 

Het project zou worden uitgespreid over 3 jaar, we zijn gestart op de begane grond. Een gastvrije ontvangst waarbij de balie op een andere positie is geplaatst in de ruimte, daarna was de 2e verdieping aan de beurt. Een leuk detail in de boardroom is de Interface tapijttegel neteffect, gemaakt van o.a. gerecyclede visnetten. Het effect van de zee ebt door naar de inspiratieruimte aan de ander kant, de grote wand kan volledig gebruikt worden om op te presenteren. Het geheel oogt speels. In deze fase pakten we ook het restaurant aan, inclusief maatwerkkeuken. 

In de laatste fase hebben we de kantoren op de 1e verdieping gemoderniseerd, mooie foto’s gemaakt in de haven, geprint op dibond en opgehangen in de gangen, het trappenhuis is volledig gerenoveerd, alle verlichting vervangen voor LED, de muren geschilderd en de traptredes vernieuwd. 

Tot slot is het buitenterrein heringericht, er zijn extra elektrische laadpalen geplaatst, de straatverlichting is duurzaam gemaakt en de groenvoorziening aangepast.

Het kantoorpand is duurzaam en voldoet aan de wensen en eisen van de klant mbt veiligheid en uitstraling.

Port of Moerdijk is klaar voor de toekomst!
GREEN dot DESIGN heeft het project begeleid van ontwerp tot realisatie in prettige samenwerking met FGB Facility Estate.

Project: Kantoor Port of Moerdijk | BG, V1, V2 en buitenterrein 
Opdrachtgever: Port of Moerdijk
Inrichting meubilair: Projectinrichting Lavoir
Maatwerk: Intra Interieurs
Fotografie: Josegrafie