Inrichtingsontwerp Entree Baker Tilly
Baker Tilly, TE GOES

Baker Tilly, TE GOES

GREEN dot DESIGN kreeg de opdracht van TMC Project om voor Baker Tilly een ontwerp te maken voor de herinrichting van de entree. 

Gastvrij, transparant en huiselijk waren de uitgangspunten voor het interieurontwerp. 

Voorheen was de receptiebalie gesloten, lag oud de route en oogde ouderwets. De dames achter de balie zaten dicht bij elkaar in een ruimte. Daar moest verandering in komen. 

De volledige entreeruimte is opnieuw vormgegeven. Er is een mooie visgraat PVC vloer gelegd, horizontale lamellen als aankleding van de raampartijen, folies op de ramen voor privacy en herkenbaarheid, een wandvullende visual als blikvanger aan het einde van de gang draagt bij aan de sfeer. De werkplekken zijn ergonomische zit-sta werkplekken waar goed achter gewerkt kan worden. Het informatiescherm is ingebouwd in een wand waarbij het zicht op de gangzijde wordt geblokkeerd. De maatwerk balie is een sta balie waar de dames naar toe kunnen lopen, staand de klant kunnen verwelkomen en waarbij alle 3 de receptionistes hun gastvrouw functie kunnen vervullen. 

Baker Tilly is een zeer tevreden klant, met hun nieuwe entree zijn ze klaar voor de toekomst.

GREEN dot DESIGN heeft het project ontworpen en samengewerkt met TMC Project in de realisatie.

Project: Baker Tilly Goes
Opdrachtgever: TMC Project 
Inrichting: TMC Project
Maatwerk: Goetheer & Huissoon 
Fotografie: Suzan Fotografie